Parastā un polikarbonāta Nano salīdzinājums



Atšķirībā no citiem ražotājiem, zīmola Nano loksnēm ir absolūti jauna, inovatīva vērtība. Šī materiāla radīšanas mērķis ir dārzeņu audzēšanas nozares attīstība, segtu platību kultūraugu produktivitātes pieaugums un pāreja uz kvalitatīvi jaunu lauksaimniecības pārvaldības līmeni. To var salīdzināt, piemēram, ar lauksaimniecības tehnikas ieviešanu, nomainot roku darbu: darba kļuva mazāk, bet ražas kļuva desmitiem reižu lielākas.


Kādas ir polikarbonāta marku kardinālās atšķirības?

Aplūkosim vēlreiz Greenhouse Nano lokšņu unikālās īpašības.
Pirmkārt, un pats galvenais – tā ir atšķirība ražošanas tehnoloģijā. Pašlaik pasaulē tikai polikarbonāta loksnes Nano satur unikālu nano strukturālo elementu, kas ļauj panākt bezprecedenta ražības celšanos pie citādi vienādiem apstākļiem. Nano strukturālo komponentu izstrādāja, ņemot vērā augu galvenās vajadzības pēc noteikta saules starojuma spektra (600-700 nm gari sarkanā spektra viļņi) maksimāli aktīvai fotosintēzei. Pateicoties polikarbonāta Nano spējai izkliedēt saules gaismu, izdalot augiem tikai maksimāli noderīgu spektru, paātrinās augu augšana un attīstība, samazinās nobriešanas laiki, paaugstinās kultūru ražība segtā platībā. Un tas viss – bez papildus mēslojuma un papildus līdzekļu ieguldīšanas.
Otrā atšķirība – polikarbonāta biezums. Izstrādātāju mērķis nebija lētāks produkts vasarniekiem, bet konceptuāli jauna lauksaimniecības pārvaldības mehānisma izstrāde un papildu peļņas gūšana. Tāpēc polikarbonāta loksnes NANO tiek izgatavotas 4, 6, 8, 10 mm biezas. Pircēji parasti izvēlas 4 vai 6 mm biezumu, ja siltumnīcas izmanto rudens-pavasara periodā, un 8 vai 10 mm biezumu – ja dārzeņus audzē visu gadu. 4 un 6 mm biezumi pastāvīgi ir pieejami mūsu noliktavā.
Trešā šī polikarbonāta atšķirība – ekspluatācijas laiks. Baltajam polikarbonātam ražotājs sniedz 5 gadu garantiju,  bet Greenhouse Nano loksnēm – 7 gadus. Tomēr tas nenozīmē, ka pēc minētā laika jums loksnes būs jāizmet. Polikarbonāta lokšņu kalpošanas laiks – attiecīgi 10 un 14 gadi.
Kā tad atšķirt šos zīmolus vienu no otra pēc vizuālā izskata, neiedziļinoties tehniskajos parametros? Ļoti vienkārši – polikarbonāta loksnēm Greenhouse Nano ir gaiši rozā nokrāsa, ko tām piešķir unikālā nano-strukturālā piedeva. Analogas krāsas polikarbonāta loksnes neražo neviens cits ražotājs un neviens cits neizmanto nano tehnoloģijas polikarbonāta ražošanā.
Gaidām jūs mūsu birojā Babītē, Priežu ielā 5, iegādājieties un izmēģiniet jauno inovatīvo siltumnīcu materiālu. Pārsteidziet kaimiņus ar pārsteidzošu ražu!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Parastā un polikarbonāta Nano salīdzinājums

Gjutjärnspanna Grill

Odla tomater i växthus